BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, January 15, 2012

Postbirthday & Prewedding

12 Jan 2012

Alhamdulillah. Sangat terharu dengan kesungguhan akhawat gen6 dalam menjayakan majlis Bachelor party. Bukan sebarang party, party ini terisi dan indah sekali dengan sentuhan islami. Tak di sangka diri dirai sebegitu rupa. (^_^) Tersangat malu mengenangkannya.

Sungguh sebak ketika ditayangkan video ucapan daripada akhawat. Di tahan juga, kata mereka nanti makeup rosak. Sungguh moga keindahan ukhwah ini hingga ke syurga. Maaflah kalau Sinar tak beri perkongsian yang bersesuaian dengan hati kalian...

13 Jan 2012

Hari ini bergegas menyiapkan tugasan seminar. Selepas zohor sudah berjanji untuk keluar makan bersama ahli rumah. Alhamdulillah sambutan pasca hari lahir buat Sinar (5hb Jan) dan Ina (6hb). Hadiah istimewa, kad ucapan perkahwinan dan sehelai voucher! Tergelak besar sambil ditahan air mata. Terharu!

Dalam baki 3 minggu untuk berubah fasa, pelbagai perkara harus diselesaikan. Hak Allah, hak diri, hak ibubapa, hak adik-adik kena cakna juga. Satu pembentangan, satu peperiksaan perlu dilalui dan sebuah projek yang diharapkan membantu warga PERUBATAN di sini.

14 Jan 2012

Alhamdulillah. Dapat berdating dengan seorang sahabat yang kerap Sinar luangkan masa bersama. Moga Allah berkatinya. Sungguh Sinar sayang dia. Usai sahaja isyak Sinar terus membuka laptop. Katanya ada sesuatu di dokumen. Terima kasih atas hadiah cerpen dan sebuah lagu. Tersangat sebak saat ini.

0 comments: