BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, July 11, 2010

Anakanda pulang...

Alhamdulillah, selesai sudah mengemas beg dan mengemas rumah. Kira-kira sejam setengah lagi akan bertolak ke Lapangan Terbang Kaherah. InsyaAllah kapal terbang akan berlepas pada pukul 10 malam dan transit di Jordan selama tiga jam. Kemudian akan tiba di Malaysia pada 12hb Julai pada waktu petang.

Tiada apa yang mahu dicelotehkan. Sekadar memohon doa kalian. Moga perjalanan Sinar selamat semuanya. Selagi tidak menjejakkan kaki di KLIA, selagi itu Sinar berdebar. Moga Allah mudahkan...

Moga Allah izinkan Sinar berjumpa mereka yang Sinar sayang (^_^). Sungguh hati ini rindu...

Sinar~ Islami
El-Fahmy Ellay,
Mouniera, Cairo

12 comments:

mardhiahsabri said...

selamat pulang sha! dah genap setahun memori @ egypt :-)

hamada hamdi said...

#mardhiah
memori atas kapal layar.
haha.
kalo ada gmba2 aritu nak bole?

#sha
selamat kembali ke malaysia.

sas said...

selamat pulang :)
fi ri3ayatillah.

haway mutasawwil said...

slmt pulang kak.huhu

sinar_islami said...

me to mardhiyah:

jazakillah mcdee..
Alhamdulillah dah sampai..
Penat pun tak hilang lagi..
tak nak datang egypt lagi ke?
So lagi setahun ingat janji kami ke sana pula ya?
Prepare la apa yang patut..
puteri-puteri nak turun bertemu rakyat bermata sepet..hehe

me to hamada hamdi:

Alhamdulillah selamat sampai..
Nanti ana roger ya =)

sinar_islami said...

me to sas:

Syukran ukhtie..
Alhamdulillah terubat rindu..

me to haway mutasawwil:

Akak dah sampai dah ni..
Bebola palestin faris, akak dah kirim melalui kak amalina..Sempat bagi kat dia je..

sal said...

salam. Selamat bertemu keluarga yang tersayang..terlerailah rindu yang selama ini ditanggung...moga mendapat keberkatan dlm kehidupan ini.Ameen

EdAlia said...

Salam,
oh dah selamat sampai ye? Alhamdulillah.. Selamat pulang Cik Sinar! =)

mamawana said...

Selamat Pulang :-)

mardhiahsabri said...

@hamadahamdi kene godek harddisk nampaknya. faiz takde simpan kah?

@sha insya Allah menanti dgn tangan terbuka. tak sabar tunggu pelawat. notis 6 bulan awal ye ;-)

sinar_islami said...

me to sal:

Syukran cikgu..
terubat rindu..(^_^)

me to EdAlia:

Alhamdulillah dah selamat smpi..
cuma tak semua ahli keluarga ana jumpa..
adik2 ana pun belajar jauh di utara Malaysia..

sinar_islami said...

me to mamawana:

Alhamdulillah,selamat smpi dan bersama mereka yang Sinar sayang..

me to mardhiah:

Wah, notis 6 bulan awal. Baik ladyboss!
okeh2..kami akan start plan balik mesir nanti..sebelum balik hari tu kami dah bincang skit..peringat suh save duit..hehe